Αρχική / Νέα / Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας: Άκαρπη η συνάντηση κλιμακίου Υπουργών με τους αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας: Άκαρπη η συνάντηση κλιμακίου Υπουργών με τους αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019 - 22:31
4 0 0

 

Ο  Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας  συμμετείχε στην χθεσινοβραδυνή σύσκεψη του κλιμακίου Υπουργών με τους αγρότες της Παννελαδικής επιτροπής των μπλόκων, στο  ΥΠΑΑΤ εκπροσωπούμενος  από το προεδρείο του  Α. Χαλκίδη (πρόεδρο) Γιάννη Βράνα (αντιπρόεδρο) και Θ. Παπακωνσταντίνου (γ.γραμματέα) .

Η συνάντησή στο σύνολό της απέβη άκαρπη . 

Από την πλευρά των αγροτών τέθηκαν όλα τα ζητήματα για τα οποία εδώ και είκοσι ημέρες βρεθήκαμε σε κινητοποιήσεις .  

Θέματα κόστους παραγωγής, τιμών των προιόντων , ασφάλισης , φορολογίας, κατασχέσεων, εργατιακά, στήριξης, και γενικότερα ζητήματα επιβίωσης του Αγροτικού τομέα .

Η απαντήσεις των Υπουργών είναι ήδη αποκαρδιωτικά γνωστές . 

Ο Αγροτικός Σύλλογος μας και οι άλλοι συμμετέχοντες στα πλαίσια της Παννελαδικής  Επιτροπής των Μπλόκων δεν υποστέλλουμε την σημαία του Αγώνα παρά τα δυσμενή αποτελέσματα. 

Παρά την αποχώρησή μας από τα μπλόκα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για καλύτερες μέρες στον Αγροτικό χώρο και μια άλλη προοπτική περισσότερο ελπιδοφόρα για τους Αγρότες.

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr