Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Αναβάλλεται ο αγώνας Φιλίππου Βέροιας - Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών – Μαθήτρια του ΕΠΑΛ των τμημάτων που έκλεισαν μία αθλήτρια

Αναβάλλεται ο αγώνας Φιλίππου Βέροιας - Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών – Μαθήτρια του ΕΠΑΛ των τμημάτων που έκλεισαν μία αθλήτρια

Σάββατο, Οκτώβριος 24, 2020 - 12:46
80 0 0

 

Για προληπτικούς λόγους αναβάλλεται ο αγώνας του Φιλίππου Βέροιας  με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα νεανίδων που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το μεσημέρι της Κυριακής.

Αιτία το γεγονός ότι μία αθλήτρια του Φιλίππου είναι μαθήτρια και φοιτά στο ΕΠΑΛ Βέροιας, στο ένα από τα δύο τμήματα του σχολείου που έκλεισαν λόγω  διάγνωσης κρούσματος κορωνοιου σε μαθητή.

Η αθλήτρια του Φιλίππου όπως και οι συμμαθητές της βρίσκονται υπό υγειονομική παρακολούθηση και εκ των πραγμάτων εξετάζεται και το περιβάλλον με το οποίο έχουν έρεθι σε επαφή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί, μετά από αρνητικά τεστ covid-19 όλων των αθλητριών του Φιλίππου, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου σε ώρα που θα κοινοποιηθεί αργότερα.

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url