Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Απάντηση Ευξείνου Λέσχης Κοπανού στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη: "Να ζητήσετε συγγνώμη από τα ποντιακά σωματεία και να ανακαλέσετε"

Απάντηση Ευξείνου Λέσχης Κοπανού στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη: "Να ζητήσετε συγγνώμη από τα ποντιακά σωματεία και να ανακαλέσετε"

Τρίτη, Μάιος 26, 2020 - 11:28
13 0 0

 

Απάντηση της Ευξείνου Λέσχης Κοπανού προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλάιτζιδη:

Στην μεγαλύτερη εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων που έχει γίνει πότε στην περιοχή μας απο συμμετοχή κόσμου με τίτλο ''ομαλ Κοπανου'' στις 01-12-2019 ήσασταν απών και εσείς και η Περιφέρεια και ο Δημος και ολες οι αρχές εκτός από το Α.Τ. Ναουσας.

Σας καλέσαμε γραπτώς,τηλεφωνικώς και προσωπικώς, όχι εμείς ΜΟΝΟ άλλα η συμμετοχή δεκάδων ποντιακών σωματείων από τον Τυρναβο μέχρι την Δράμα και από την Πολίχνη μέχρι τα Σερβια Κοζάνης.

Βοήθεια από Περιφέρεια και Δήμο ''ΜΗΔΕΝ'' και για να μην νομίζει ο κόσμος οτι ζητήσαμε κάτι εξωφρενικό, μιλάμε για λίγα κιλά κρασί, μια εξέδρα, ένα καθαρισμό της πλατείας και το βασικότερο βρε άρχοντες .. να έχουμε ρεύμα εκείνη την ήμερα. Ακόμη και αυτό εμείς το κάναμε.

Την εκδήλωση αυτή την στήσαμε στην ουσία με την βοήθεια σωματείων και πλήθος κόσμου, στην οποία δεν ΣΤΕΙΛΑΤΕ ούτε έναν εκπρόσωπο.

Εκ μέρους του συλλόγου μου σας κάλω να ζητήσετε συγνώμη απο τα ποντιακά σωματεία και να ανακαλέσετε.

Μέσα στους διαλυμένους συλλόγους από την πανδημία, βγαίνετε να ρίξετε την ψυχολογία αυτών που αγωνίζονται χρονιά για ένα και μόνο σκοπό, την αναγνωρίση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Εμείς από την περιφέρεια δεν καλεστήκαμε ποτέ για την χθεσινή εκδήλωση.

ΥΓ1.Στην Εύξεινο Λέσχη Ναουσας ρίχνουμε την ευθύνη της ενημέρωσης της τελευταίας στιγμής.

ΥΓ2.Προς όλα τα ποντιακά σωματεία: ''η αναγνωριση της γενοκτονίας δεν έρχεται με ανθοδέσμες και κουμπαριά''.

Καλό αγώνα αδέλφια ''Εύξεινος Λέσχη Κοπανου''.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url