Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Φιλική νίκη επί του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού για τη ΒΕΡΟΙΑ

Φιλική νίκη επί του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού για τη ΒΕΡΟΙΑ

Τρίτη, Αύγουστος 13, 2019 - 10:25
58 0 0

 

Δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό απέναντι στην ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, η "Βασίλισσα" επικράτησε με σκορ 1-0 του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου προετοιμάζονται και οι δύο ομάδες.

Για την «Βασίλισσα», ήταν το τελευταίο φιλικό σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας της, με μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και ο Σάκης Θεοδοσιάδης σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι, η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, ήταν πολύ βελτιωμένη από το πρώτο φιλικό, κάτι που σημαίνει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται και περισσότερο και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 29/9 θα είναι πανέτοιμη.

Το νικητήριο γκολ της Βεροιώτικης ομάδας σημείωσε στο 33΄ ο Αλμπέρτο Σιμόνι με πλασέ, δείχνοντας την δεινότητά του στο σκοράρισμα.

Στο πρώτο μέρος η «Βασίλισσα», με καλή κυκλοφορία της μπάλας,  παίζοντας κυρίως από τα πλάγια, με μία πολύ καλή άμυνα, δεν άφησε τον αντίπαλό της να κάνει ευκαιρία και ήταν αυτή που στο μεγαλύτερο διάστημα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πετυχαίνοντας ένα τέρμα στο 33΄με τον Σιμόνι, ο οποίος ύστερα από σουτ του Μεληκιώτη κέρδισε την κόντρα και αφού με ωραία ενέργεια απελευθερώθηκε, με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ακόμη σε αυτό το πρώτο 45λεπτο, της ακυρώθηκε στο 4΄ ένα τέρμα του Μεληκιώτη ως οφσάιντ, ενώ στο 9΄ο ίδιος παίκτης, ύστερα από σέντρα του Ζούρκου Ν. από δεξιά, σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ.

Από την αρχή της επανάληψης, ο Σάκης Θεοδοσιάδης άλλαξε τους 9 από τους 11 παίκτες της αρχικής 11άδας, κάτι που δεν έκανε ο ομόλογός του των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης, που προτίμησε τις αλλαγές του να τις κάνει σταδιακά, στο δεύτερο αυτό 45λεπτο.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ανάλογος του α΄ ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους Κρητικούς, να είναι αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού, απειλώντας δύο φορές την εστία του Μπλατσιώτη, στο 80΄και 85΄, με σουτ των Βρεττού, Κουσκουνά αντίστοιχα, τα οποία όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Παπαδάκη (Χριστοδούλου, Μπογιαζόγλου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (46΄Μπλατσιώτης) , Μουχάλης (46΄Ζούρκος Αλ.), Λεφίδης (46’ Μπεκατώρος – 75’Τρούπκος),Μανιώτης  (46΄Μουρατίδης), Μαραγκός (46’ Στάμου),  Βεργώνης (46΄Πέντα), Πολύζος (82΄Ιωάννου), Ζούρκος Ν. (46΄ Μπλέτσας), Σιμόνι (46’ Σκαθαρούδης), Κανούλας (75΄Βασίλτσης),  Μεληκιώτης (46΄Χαντζάρας).

ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Κουτζαβασίλης(30΄Λαμπίδης-57΄Λαζαρίδης), Ανδρέου (Καραγεώργης), Σωτηράκος, Σελινωτάκης, Πάνος (69΄Βρεττός), Παναγιωτούδης (46΄Τριανταφυλλάκος), Μουμίν (69΄Παναγιωτούδης), Παπαχρήστος (63΄Ανδρέου), Βρεττός (46΄Δημητριάδης), Αρναρέλης (64΄Μπερντίος), Τζιώρας (46΄Κουσκουνάς).

 

www.kerkidasport.gr

 

 

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url