Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Λαμία - Αρης 2-2

Λαμία - Αρης 2-2

Σάββατο, Φεβρουάριος 22, 2020 - 23:36
21 0 0

 

Με δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο ντεμπούτο του (24' - 48') η Λαμία προηγήθηκε 2-0 αφού είχε χάσει και πέναλτι με τον Βασιλόγιαννη, αλλά ο Άρης ισοφάρισε σε τρία λεπτά (52' Λάρσον - 54' Ιντέγε) και με την ισοπαλία (2-2) βρίσκεται με το... ένα πόδι στα play offs! 

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο Άρης μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να κάνει το 2-2 στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία και εξασφάλισε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την είσοδο στα πλέι οφ. Οι «κίτρινοι» έφτασαν πλέον τους 34 βαθμούς και από την στιγμή που ο Αστέρας αναδείχθηκε επίσης ισόπαλος (1-1) με τον Παναθηναϊκό, απειλείται μόνο από την Ξάνθη που έχει 29, αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Οι ακρίτες ωστόσο έχουν δύο τρομερά δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά αύριο Κυριακή παίζουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την τελευταία υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Θα πρέπει δηλαδή και η Ξάνθη να κάνει το δύο στα δύο, αλλά και ο Άρης να μην κερδίσει τον Ατρόμητο στο «Βικελίδης».

Από την άλλη η Λαμιώτες έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στα πλέι οφ, καθώς ούτε μαθηματικά έχουν πλέον ελπίδες. Αν κρατούσαν αυτό το 2-0 θα είχαν έστω και λίγες για να μπορέσουν να περάσουν τον ΟΦΗ, κάτι που πλέον δεν μπορούν και μαθηματικά.

Πέναλτι και γκολ στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που ουσιαστικά είχε δύο πράγματα. Ένα πέναλτι της Λαμίας και ένα γκολ των γηπεδούχων, με τους φιλοξενούμενους στο διάστημα αυτό να μην μπορούν να κάνουν κάτι σημαντικό. Αρχικά είχαμε το πέναλτι με τον Βέλεθ να ανατρέπει τον Καραμάνο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βασιλόγιαννης, με τον Κουέστα να τον σταματάει με εξαιρετική επέμβαση.

Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω μετά το πέναλτι που έχασαν και συνέχισαν να πιέζουν. Μια πίεση που καρποφόρησε στο 24', όταν ο Δημούτσος σούταρε και ο Αραβίδης έκανε το κοντρόλ και με φοβερό αριστερό σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Γρήγορο 2-0 και η ισοφάριση σε τρία λεπτά

Στο δεύτερο τα πάντα τα είδαμε μέχρι το 54', αλλά ήταν πολλά και σημαντικά. Αρχικά η Λαμία με τον Αραβίδη και πάλι κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Συγκεκριμένα στο 48' ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε κόρνερ, ο Καραμάνος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Αραβίδης με νέα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ και δεύτερο της ομάδας του.

Εκεί όμως που όλα έδειχναν ιδανικά για τους Λαμιώτες υπήρξε η αντίδραση του Άρη. Μια αντίδραση που απέδωσε καρπούς μόλις σε τρία λεπτά. Αρχικά στο 52' ο Λάρσον με εξαιρετικό σουτ μείωσε σε 2-1 και στο 54' ο Ιντέγε μετά από έξοχη πάσα του Γκάμα διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-2.

 

www.gazzetta.gr

 

Πηγή: 
Verianet.gr