Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Μάγδα Πένσου, η Βεροιώτισσα ηθοποιός και τραγουδίστρια στα εργαστήρια ενηλίκων του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας

Μάγδα Πένσου, η Βεροιώτισσα ηθοποιός και τραγουδίστρια στα εργαστήρια ενηλίκων του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 13, 2017 - 12:26
62 0 0

 

H  Βεροιώτισσα ηθοποιός και τραγουδίστρια Mάγδα Πένσου, αριστούχος απόφοιτη και με υποτροφία της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Βεάκη, με συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης, Θέατρο του Νότου(Αμόρε),Θέατρο Άττις, ΓΕ.ΘΕΑ ,ΕΛ.ΘΕΑ, Θεατρική Διαδρομή, ΒrainCo, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, Βόλου, Κρήτης, Πάτρας και τους σκηνοθέτες Γ. Λαζάνη, Μ. Κουγιουμτζή, Θ. Τερζόπουλο, Κ. Τσιάνο, Στ. Φασουλή, Γ. Χουβαρδά,  Λ. Κονιόρδου, Γ. Καραχισαρίδη, Θ. Μουμουλίδη, Θ. Θεολόγη, Ε. Γκασούκα, Κ. Καραλή, σε κεντρικά θέατρα και με συμμετοχές σε μεγάλα Ελληνικά φεστιβάλ(Επιδαύρου, Δωδώνης, Φιλίππων  κ. α) καθώς και στο εξωτερικό (Θεατρική Ολυμπιάδα Μόσχας, Βερολίνο, Μέριδα, Αρχαίο θέατρο Τροίας). 

H Mάγδα Πένσου θα διδάξει σε ενήλικες σε θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Βέροιας.

Στόχος του εργαστηρίου είναι κυρίως μέσα από ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς και σκηνές, να ξεδιπλωθεί στην ομάδα, όλη η μαγεία του θεάτρου. Να ενεργοποιηθεί η φαντασία και τα εκφραστικά μέσα των μελών αυτής. Να δοκιμάσουν την σκηνική εμπειρία. Δεν έχει σημασία η πείρα ή η υποκριτική δεινότητα αλλά ο ενθουσιασμός και το κέφι των συμμετεχόντων για το θέατρο. Η δράση θα είναι κυρίως συλλογική. Το εργαστήρι δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους ταλαντούχο αλλά και σε άτομα που είναι «ανοιχτά» να μυηθούν στη θεατρική έκφραση. 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στο εργαστήρι το σημαντικότερο όλων είναι το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του θεάτρου ενάντια στην αγχωτική και μονότονη καθημερινότητα. 

Εγγραφές: καθημερινά στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ , 3ος όροφος  Χώρου Τεχνών, τηλ. 2331078140, 142

Πηγή: 
Verianet.gr