Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Πάμε Στοίχημα! ΠΑΟΚ – Ομόνοια Προγνωστικά του Αγώνα 22/10/20

Πάμε Στοίχημα! ΠΑΟΚ – Ομόνοια Προγνωστικά του Αγώνα 22/10/20

Πέμπτη, Οκτώβριος 22, 2020 - 14:41
25 0 0

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα, τη στιγμή που η Ομόνοια θα παίζει μαζικά άμυνα. Περιμένουμε εύκολο ή δύσκολα να επικρατήσει το φαβορί, επιλογή στο κουπόνι οπαπ ο άσος (1) με απόδοση 1.66 στην bet365.

Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ομόνοια Λευκωσίας στην «Τούμπα». Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:55, κεκλεισμένων των θυρών.

 

ΠΑΟΚ - Μπορεί να ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League, αλλά πήρε μόλις έναν βαθμό μετά το 1-1. Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ με τον Ανσαριφάρντ στο 23' και στη συνέχεια έπαιξαν άμυνα με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 89' με τον Μουργκ και να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Σβιντέρφσκι στο τέλος του αγώνα. Ήταν ανώτερος από την Ένωση και άξιζε να πάρει το τρίποντο. O ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως ένας ποδοσφαιριστής του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα τελευταία τεστ πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, αλλά δεν ανέφερε το όνομα του.

Φαίνεται πως οριστικοποιήθηκε και η συμφωνία με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. «Έχουμε μια εικόνα της ομάδας που αντιμετωπίζουμε, ωστόσο, εμείς έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο και δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στην συμμετοχή. Θέλουμε να πετύχουμε γιατί αυτό θα δώσει πιο μεγάλη αξία σε όλους και ο σύλλογος μόνος κέρδος μπορεί να έχει από μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε μια καλή πορεία στην διοργάνωση και θέλουμε με την Ομόνοια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη», είπε ο προπονητής Άμπελ Φερέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Λίγο πριν τη σέντρα στους ομίλους του Europa με την Ομόνοια ανακοινώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, με το όνομα να μην βγαίνει στη δημοσιότητα από την ΠΑΕ. Τραυματίας πριν από το ματς με την ΑΕΚ ήταν ο Ελ Καντουρί (ΜΕ, 4/1, 3/1), παραμένει έξω ο Κρέσπο (Α, 3/0, 3/0), σε αντίθεση με τον Ροντρίγκο (Α, 1/0, 0/0) που επιστρέφει στην προεπιλογή του κόουτς Φερέιρα. Εκτός λίστας είναι ο Περέιρα (ΜΕ, 0/0, 1/0), όπως και ο Ζαμπά (Ε, 1/0, 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα:(3-4-3): Ζ. Ζίβκοβιτς - Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης - Μάτος, Σβαμπ, Εσίτι, Γιαννούλης - Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ, Τζόλης

Προηγούμενο ματς:  Αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1 εκτός) με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ανσαριφάρντ στο 23′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μουργκ με κοντινή κεφαλιά στο 89′.

 

Δείτε επίσης: τζίροι στοιχήματος της betfair

 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Παρέμεινε αήττητη στο κυπριακό πρωτάθλημα έπειτα από έξι αγωνιστικές (4-2-0) και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας επί του Εθνικού στο Δασάκι με 2-1. Με το τρίποντο αυτό βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανοίγοντας το σκορ με τον Μποτεάκ στο 15΄ και στο 28΄ο Ντούρις έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια, όμως, έκανε τα εύκολα - δύσκολα, αφού στο 65' αποβλήθηκε ο Λανγκ και ένα λεπτό μετά ο Ζάκπα με πέναλτι μείωσε σε 2-1. Τελικά, παρότι έπαιξε με 10 παίκτες δεν το πλήρωσε. Η Ομόνοια βρίσκεται στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Αγωνιστικά Νέα: Γεμίζει το ρόστερ των «πρασίνων», έπειτα από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας (σ.σ. νίκη με 2-1 εκτός). Τόσο ο Τιάγκο (Μ, 4/1, 1/0), όσο και ο Παπουλής (Μ, 3/0, 1/0) είναι πανέτοιμοι και βρίσκονται στην αποστολή. Κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι και οι δύο βασικοί, με τον Νορβηγό τεχνικό να παρατάσσει παρόμοια 11άδα, όπως αυτήν που παρέταξε με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Μοναδική αλλαγή αναμένεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Ντούρις αντί του Σενέ.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Φαμπιάνο - Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέζιακς - Γ. Γκόμεθ, Β. Γκόμες - Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής - Ντούρις

 

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Εθνικού Άχνας. Ο Μποτεάκ άνοιξε το σκορ στο 14′, προτού ο Ντούριτς διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 27′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζάκπα με πέναλτι στο 66′. Ένα λεπτό νωρίτερα η Ομόνοια έμεινε με δέκα παίκτες.

 

Προγνωστικά:

 
 
 
 
Πηγή: 
Verianet.gr