Αρχική / Νέα / Πατρίδα Ημαθίας: Τα "Παιδιά από την Πάτρα", ο "Αλέφαντος" και η αφιέρωση του Χρήστου Παπαδόπουλου (βιντεο)

Πατρίδα Ημαθίας: Τα "Παιδιά από την Πάτρα", ο "Αλέφαντος" και η αφιέρωση του Χρήστου Παπαδόπουλου (βιντεο)

Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 14:28
8 0 0

 

Έκπληκτος, αλλά και συγκινημένος ο Χρήστος Παπαδόπουλος πληροφορήθηκε ότι υπάρχει βίντεο από την εμφάνιση των Παιδιών από την Πάτρα, στη δεκαετία του ’80 στη Βέροια.

Ήταν το 1986 όταν τα «Παιδιά από την Πάτρα» εμφανίστηκαν στην τότε υπαίθρια ντίσκο “EMME DUE” των αδερφών Καντζίκη που λίγο καιρό αργότερα λειτου΄ργησε και σαν κέντρο διασκέδασης, με ζωντανή ορχήστρα, κάνοντας τομή στα μέχρι τότε δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης.

Από εκείνη τη βραδιά σώθηκαν κάποια πολύτιμα αρχειακά αποσπάσματα, μεταξύ των οποίων και ο θρυλικός «Αλέφαντος» που έκανε πάταγο!!!

@@ads@@

Μάλιστα εκείνο το βράδυ τα «Παιδιά από την Πάτρα» το τραγούδησαν αμέτρητες φορές καθώς το ζητούσε και το ξαναζητούσε ο κόσμος…

Με τον εξαιρετικό καλλιτέχνη και άνθρωπο, Χρήστο Παπαδόπουλο είχαμε μια μικρή συνομιλία πριν την έναρξη του προγράμματος το βράδυ της Τετάρτης στην Πατρίδα. 

Όταν ανέβηκε στην εξέδρα για να παρουσιάσει με τα άλλα παιδιά το καταπληκτικό πρόγραμμα τους, μας αφιέρωσε τον «Αλέφαντο»σε ανάμνηση εκείνης της αξέχαστης βραδιάς το 1986 στη Βέροια!!! …

Τον ευχαριστούμε!!!

Πατρίδα Ημαθίας- Τα Παιδιά από την Πάτρα - Η αφιέρωση του Χρήστου Παπαδόπουλου 8/8/2018

https://www.youtube.com/embed/t304dkUEUrs

Πηγή: 
Verianet.gr