Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Παύλος Παυλίδης: Δικαιολόγησε το μηνιάτικο με απολογισμό “κατόπιν ενεργειών μου” ο Δήμος Βέροιας - Πρέπει να προστατέψουμε την οικογένεια και την υγεία μας εφαρμόζοντας τα μέτρα πρόληψης

Παύλος Παυλίδης: Δικαιολόγησε το μηνιάτικο με απολογισμό “κατόπιν ενεργειών μου” ο Δήμος Βέροιας - Πρέπει να προστατέψουμε την οικογένεια και την υγεία μας εφαρμόζοντας τα μέτρα πρόληψης

Δευτέρα, Μάρτιος 30, 2020 - 16:45
33 0 0

 

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Βέροιας, ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, Παύλου Παυλίδη:

 

Μετά από 23 ημέρες όπου όλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα, “εδέησε”  να εμφανιστεί και ο Δήμος Βέροιας κάνοντας έναν απολογισμό των «κατόπιν ενεργειών μου». Μετά από ένα σωρό σημαντικές εξελίξεις, αυτό πιστεύουν ότι ήταν το ποιο σημαντικό που μπορούσαν να κάνουν τέτοιες στιγμές. Έτσι αντιλαμβάνονται δυστυχώς την υπευθυνότητα. Έτσι δικαιολόγησαν και το μηνιάτικο… Κρίμα.

Απουσίαζαν στην αρχή για την πρόληψη (ούτε ανακοινώσεις, ούτε σε εφημερίδες, ούτε σε εμφανή σημεία των δημοτικών κτιρίων, ούτε και στην ιστοσελίδα του). Δεν ασχολήθηκαν ούτε με την ενημέρωση, ούτε με την πληροφόρηση, ούτε με τους εργαζόμενους, ούτε με τους κλάδους και τις επιχειρήσεις, ούτε καν με τις ελλείψεις. Έως ότου τους έσωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας. Όλα αφημένα στην τύχη, όπως πάντα. Δεν συγκινήθηκαν ούτε όταν οι άλλοι Δήμοι ράντιζαν σημεία που έρχονται σε επαφή οι πολίτες (π.χ. παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, κλπ)

Κάθισαν στις καρέκλες και δεν γνωρίζουν ούτε καν αν εφαρμόζονται τα μέτρα ατομικής προστασίας, ούτε καν αν εφαρμόζονται τα κυβερνητικά μέτρα. 

 

Αγαπητοί ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,

Αυτά που συμβαίνουν με αυτόν τον ιό, είναι πρωτόγνωρα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι υπεύθυνα και σοβαρά. Οφείλουμε να αντέξουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι και να ρίξουμε το κύριο βάρος μας στην πρόληψη.

Πρέπει να προστατέψουμε πρώτα από όλα την οικογένεια μας. Την υγεία μας.

 Όλοι χαιρόμαστε πλέον που επιτέλους το Κράτος μας λειτουργεί υπεύθυνα και σοβαρά και παίρνει άμεσα αποφάσεις για την προστασία μας και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Αρκεί να ακολουθήσουμε τις προτροπές και τους κανόνες από τους επιστήμονες ιατρούς. Για όσο χρειαστεί.

Πρέπει να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα να βάλουμε τον Δήμο μας να σταθεί περήφανα και δυνατά απέναντι στην επιθετικότητα του ιού, φροντίζοντας στην άμεση προσαρμογή στα μέτρα που παίρνονται. 

Είναι δύσκολες ώρες για όλους. Και πολύ περισσότερο για όλους τους μάχιμους στις υπηρεσίες που εργάζονται κι έρχονται σε επαφή με τους συνδημότες τους και τους εξυπηρετούν και τους φροντίζουν.

Τα Νοσοκομεία έχουν γιατρούς και νοσηλευτές, το Βοήθεια στο Σπίτι προσωπικό για την φροντίδα ηλικιωμένων, τα σουπερ μάρκετ έχουν εργαζόμενους, οι φαρμακοποιοί, η Αστυνομία, η Τροχαία, τα ΚΤΕΛ (Αστικά-Υπεραστικά) τους οδηγούς, τα ταξί, τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ, στον Δήμο, στην Αντιπεριφερεια, ακόμα και στις τράπεζες κι άλλοι που δεν αναφέρονται εδώ. Είστε όλοι μάχιμοι και σε υπηρεσία. Και χάρη σε εσάς και τα μέτρα που παίρνετε και πως το αντιμετωπίζετε, ο Δήμος μας κρατάει γερά.

Χαίρομαι για τους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ μου, αισθάνομαι όμορφα με το Κράτος που λειτουργεί και λυπάμαι γι αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να ξεγελάνε τον κόσμο. 

 

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

 
Πηγή: 
Verianet.gr
url