Αρχική / Νέα / Παύλος Παυλίδης: Η Βέροια χρειάζεται μια Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Παύλος Παυλίδης: Η Βέροια χρειάζεται μια Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019 - 22:31
4 0 0

 

Για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της αυτοδιοίκησης για το δήμο Βέροιας μίλησε στα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Παυλίδης. Η απόφασή του όπως είπε πάρθηκε με το σκεπτικό των συνεργατικών σχημάτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περίοδο της κρίσης. «Όλοι οι συνεργάτες μας θα συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και εκεί στοχεύουμε», τόνισε ο κ. Παυλίδης. «Στο δήμο δεν χρειάζεται να κάνεις πολιτική. Είναι ο τόπος που ζεις ο ίδιος και η οικογένειά σου. Για το λόγο αυτό θα ασχοληθείς με τα κοινά, για να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Και στην πορεία αυτή χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στο έργο σου και έχουν διάθεση προσφοράς», επεσήμανε ο κ. Παυλίδης.

Ο υποψήφιος για το δήμο Βέροιας στάθηκε ιδιαίτερα στην εξαγωγική δυναμική των αγροτικών προϊόντων όπως είναι το ροδάκινο. Ωστόσο, επεσήμανε τις αδυναμίες που υπάρχουν στο είναι θελκτικό αυτό το προϊόν στην αγορά της Ευρώπης και όχι μόνο με την παραδοσιακή του μορφή. Ο κ. Παυλίδης υποστήριξε ότι η τυποποίηση και η συσκευασία πρέπει να παίξει στο εξής ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων. Συγκεκριμένα η δική του πρόταση είναι να δημιουργηθεί στη Βέροια μια Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού.

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε μεταξύ άλλων και την ανάγκη εφαρμογής μιας πρακτικής κυκλοφοριακής μελέτης στην πόλη της Βέροιας, σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα δεδομένα, που όμως δεν θα είναι αποτέλεσμα μόνο θεωρητικού σχεδιασμού αλλά καταγραφής των προβλημάτων στην πράξη και υλοποίηση λύσεων.

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url