Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Βέροια – Έχασε 0-2 από την Καβάλα

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Βέροια – Έχασε 0-2 από την Καβάλα

Σάββατο, Ιανουάριος 25, 2020 - 19:04
25 0 0

 

Μετά από έναν αγώνα που παίχτηκε στη σκακιέρα της τακτικής, αλλά και στην αγωνιστική διάθεση των παικτών, η Βέροια έφυγε για πρώτη φορά ηττημένη από το γήπεδό της απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την Καβάλα.

Οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, “παγιδεύτηκαν” στον άξονα με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες και οι λίγες που έγιναν, πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, η Βέροια μέτρησε μια καλή στιγμή από σουτ του Πασά που απέκρουσε ο Δήμιζας, ενώ η Καβάλα βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 38' με τον Παπαδόπουλο και στο 41' με έναν πρόσφατα παίκτη της Βέροιας, τον Σκαθαρούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια μπήκε στο γήπεδο πιο ορεξάτη, αλλά στο 59' μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά πάγωσε το γήπεδο της Βέροιας, γράφοντας το 0-1.

Για ένα δεκάλεπτο περίπου η Βέροια έδειχνε σοβαρά επηρεασμένη από την εξέλιξη του αγώνα, και στο 68' λίγο έλειψε να γινει το 0-2 όταν ο Παπαδόπουλος σούταρε άουτ σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με  τον Βοσνιάδη.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Βέροια προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά τόσο στο 73' ο Μουχάλης όσο και στο 83' ο Σιμόνι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Στο 92' η Καβάλα “κλείδωσε” τη νίκη όταν ο Ταΐρι ανέτρεψε τον Μαρκόπουλο και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ορφανίδης.

Συμπερασματικά, η Βέροια όπως άλλωστε ειπώθηκε και στη συνέντευξη τύπου, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν είχε το απαραίτητο για έναν τέτοιο αγώνα πάθος, ούτε και την αγωνιστική εικόνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν ταμπουρώθηκε στην άμυνά της, αλλά από το πρώτο λεπτό μπήκε στο γήπεδο για να παίξει στα ίσια το παιχνίδι.

Πάντως η “Βασίλισσα” παραμένει μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τα Τρίκαλα, και καλείται να φέρει βαθμούς από δυο διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες, στον Ασπρόπυργο και στο “City”. 

 

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Ταϊρης, Ζούρκος, Πέντα (54' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεργιανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης, Στίκας, Μαϊδανός (77' Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας), Σκαθαρούδης (69' Ορφανίδης).

 

Βέροια - Καβάλα 0-2 - συνέντευξη τύπου 25/1/2020

https://www.youtube.com/embed/3wtng3_IWpU

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Football League Βέροια - Καβάλα 0-2  25/1/2020

 

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url