Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Στοίχημα: Ντέρμπι στην Γερμανία και γκολ στο Τουρκμενιστάν

Στοίχημα: Ντέρμπι στην Γερμανία και γκολ στο Τουρκμενιστάν

Πέμπτη, Μάιος 28, 2020 - 13:37
15 0 0

 

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Τι κι αν είναι Πέμπτη, τι κι αν βαδίζουμε στο τέλος της εβδομάδας! Πλέον, όλο και πληθαίνουν οι αγώνες, όλο και αρχίζουμε να ηρεμούμε στην καθημερινότητά μας και όλο και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ωραίες επιλογές και κέρδη. Και σήμερα έχουμε ένα κουπόνι που όσο περνά ο καιρός θα μας απασχολεί όλο και λιγότερο ως προς τον αριθμό επιλογών των αγώνων και η μόνη μας έγνοια θα είναι αποκλειστικά το ταμείο. Σήμερα έχουμε έναν πολύ σημαντικό, τον πιο σημαντικό αγώνα στην 2η κατηγορία της Γερμανίας, έχουμε ένα σημαντικό ντέρμπι στο Τουρκμενιστάν και φυσικά πρεμιέρα με επανεκκίνηση στη Δανία κεκλεισμένων των θυρών. Συνολικά, θα έχουμε 3 αγώνες και ισάριθμες προτάσεις. Πάμε να τις δούμε μία μία: 

Σαγκαντάμ-Άχαλ (15:15): 

Σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους και δεν αποκλείεται αυτοί να συγκλίνουν αν δεν τους βγει ο αρχικός προγραμματισμός. Η Σαγκαντάμ είναι σε άνοδο μετά και την παραλίγο τελευταία της νίκη επί της Μερβ, και λέω παραλίγο, γιατί ο αγώνας λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει με το σκορ στο 3-1, αν δεν κάνω λάθος, ματαιώθηκε λόγω διαφωνίας στα τηλεοπτικά και εξαιτίας της έντασης που υπήρξε. Γενικά, αυτά όπως και την αργή ενημέρωση πρέπει να τα περιμένουμε από το Τουρκμενιστάν. Η γηπεδούχος είναι αήττητη εδώ και 5 παιχνίδια με 4 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και μία ισοπαλία με 1-1 μέσα στην Ασγκαμπάτ. Αθόρυβα αλλά σταθερά έφτασε μια νίκη από την πρωτοπόρο Αλτίν Ασίρ και την ισόβαθμη Άχαλ ενώ είναι ισόβαθμη στην 4η θέση με την Κόπετνταγκ. Αξιόπιστη επίθεση και η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας ως τώρα βάλθηκε να εκπλήξει κόσμο. Αήττητη έδρα που δεν κλονίζεται και σήμερα δίνει δυνατό τεστ. Η Άχαλ είναι σε μερική κρίση μετά και την 2η διαδοχική ήττα της από την Αλτίν Ασίρ και η ψυχολογία όπως και η πιθανότητα για τον τίτλο γύρισε μπούμερανγκ. Δέχεται γκολ, σκοράρει αλλά σήμερα πρέπει να παλέψει και να τα δώσει όλα. Πάμε στα γκολ με την σκέψη του 1ΧΔ. GG στο 1.97 (Stoiximan). 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά και όλα τα νέα γύρω από το στοίχημα online.

Κοπετντάγκ Ασγκαμπάτ-Αλτίν Ασίρ (16:00): 

Συνεχίζουμε με το Τουρκμενιστάν και τον αγώνα της πρωτεύουσας ανάμεσα στην Κοπετντάγκ και την πρωτοπόρο Αλτίν Ασίρ με τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Η Κοπετντάγκ είναι 4η πλέον μετά και την ισοπαλία με την επίσης πρωτευουσιάνα Ασγκαμπάτ και αρχίζει να υποχωρεί. Καλή επιθετικά αλλά κακή ανασταλτικά. Ειδικά εντός έδρας είναι κάκιστη και παίζει με την καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. Τραγική είναι και η παράδοση που έχει με 7 ήττες και μόλις μία ισοπαλία, το 2016, που είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία της. Μάλιστα, 4 φορές μονάχα σκόραρε σε 8 αγώνες με την αντίπαλό της. Η Αλτίν Ασίρ είναι στην ιδανικότερη φόρμα της, έχει ψυχολογία στο ναδίρ και βάζει πλώρη για ακόμα έναν τίτλο. Αν εκμεταλλευτεί την παράδοση, το ρόστερ της και την ικανότητά της θα επικρατήσει άνετα. Βέβαια, αν και έχει βελτιώσει την άμυνά της αισθητά δεν αποκλείω λόγω και της φύσης του αγώνα στο να δεχθεί γκολ και να δυσκολευτεί. Άλλωστε, μετά από την μεγάλη επιτυχία επί της Άχαλ, ίσως μπει με επιπόλαιο τρόπο στον αγώνα. Πάμε στα γκολ με την σκέψη στο φαβορί. GG στο 1.85 (Stoiximan). 

Στουτγκάρδη- Αμβούργο (21:30): 

Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι ανόδου της 2ης κατηγορίας ανάμεσα στο 2ο Αμβούργο και την 3η Στουτγκάρδη. Σε καλύτερη κατάσταση το Αμβούργο από την Στουτγκάρδη, που έχει εμφανιστεί κάκιστη στην επανεκκίνηση με 2/2 ήττες, απειλεί και με νίκη την αντίπαλό της. Έφεση στο σκοράρισμα, πολύ καλή εικόνα εκτός έδρας αλλά παίζει με την καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Η Στουτγκάρδη σκοράρει, αλλά έχει κακή άμυνα ενώ το Αμβούργο φημίζεται για την καλή του άμυνα και για το ότι σκοράρει εκτός. Συν τοις άλλοις έχει και καλή ψυχολογία μετά το 0-0 με την Μπίλεφελντ εντός. Το στηρίζουμε. Χ2Δ στο 1.65 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 

 
Πηγή: 
Verianet.gr
url