Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Θεσσαλονίκη: «Με στάση υποτέλειας δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα»!!! – «Αντισυνταγματική και προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών» (βίντεο)

Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Θεσσαλονίκη: «Με στάση υποτέλειας δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα»!!! – «Αντισυνταγματική και προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών» (βίντεο)

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019 - 21:44
42 0 0

 

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Μακεδονίας έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η συνέντευξη δόθηκε σε αίθουσα περιπτέρου, στο χώρο της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη όπου η κ. Κωνσταντοπούλου βρίσκεται από την Τρίτη.

Στην αρχική της εκτενή ομιλία η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον γνωστό άμεσο τρόπο, μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Προλογικά ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά» προς τη μαθητική κοινότητα και εξέφρασε με συγκίνηση το «καλό κατευόδιο» στον πρόωρα εκλιπόντα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο εκλογική αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε ακόμη στην αρχή». Όπως είπε χαρακτηριστικά «είμαστε η μόνη καθαρή αντιπολίτευση καθώς μέσα στη Βουλή δεν υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση»

Η κ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε και υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι η Ελλάδα έχει επιλογή, έχει εναλλακτική, μπορεί να προχωρήσει κι η επιλογή είναι να παρακάμψει αυτά που ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να υποστεί…

«Αντισυνταγματική και προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών»

Η πρόεδρος της «πλεύσης Ελευθερίας» μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών τη χαρακτήρισε Αντισυνταγματική και προδοτική» τονίζοντας ότι τις συνέπειες της τις υφίστανται ήδη η Μακεδονία και τα προϊόντα της.

«Η συμφωνία αυτή δε νομιμοποιείται χωρίς δημοψήφισμα» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου η οποία λίγο αργότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση μίλησε ευθέως για συναλλαγές και ανταλλάγματα που δόθηκαν ώστε να επιτευχθεί η ψήφισή της στη Βουλή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έθεσε πίσης θέμα εκλογικής διαδικασίας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές και για το λόγο αυτό ζητήθηκε επανακαταμέτρηση ψήφων σε πολλά εκλογικά κέντρα

«Ο Μηστοτάκης βρήκε στρωμένο δρόμο»

Η κ. Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε ότι ο πρωθυπουργός βρήκε «στρωμένο δρόμο από τον ΣΥΡΙΖΑ», αποδέχεται την εντεταλμένη άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής και αποδέχεται το χρέος έναντι των δανειστών οι οποίο έχουν εγκληματήσει κατά της Ελλάδας.

Ο Μητσοτάκης λέει ότι θέλει να κάνει το χρέος βιώσιμο. Εμείς λέμε ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να καλύψουν ανάγκες προς όφελος του ελληνικού λαού.

Πραγματικός χείμαρρος η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε επίσης στην περίπτωση του νέου επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά ο οποίος, όπως είπε, εκπροσώπησε την «τρόϊκα» και τους δανειστές.

Αναφέρθηκε στον κ. Βαρουφάκη, στην ταινία που ετοιμάζει ο κ. Γαβράς πάνω στο βιβλίο-σενάριο ηρωοποίησής του και αναφερόμενη στις μέρες του ’15 είπε χαρακτηριστικά ότι στις διαπραγματεύσεις «επέλεξαν να μην προετοιμαστούν γιατί προσυμφώνησαν να συνθηκολογήσουν»!!!!

Όλη η συνέντευξη στο βίντεο

Θεσσαλονίκη - Ζωή Κωνσταντοπούλου - συνέντευξη τύπου 11/9/2019

https://www.youtube.com/embed/wvcFVmwqbWw

 

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr