Αρχική / Epiheiriseis Veria / Τεχνολογία - Πληροφορική / Inforama Πυροβολάκης Λ. - Φιλιππίδου Ν. Ο.Ε.

Inforama Πυροβολάκης Λ. - Φιλιππίδου Ν. Ο.Ε.

Φωτογραφίες Επιχείρησης

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων & Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές στη Βέροια !

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται γενικότερα στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Η παρουσία μας στο χώρο είναι για 20 και πλέον χρόνια.

Όραμά μας είναι να ισχυροποιήσουμε την θέση μας στον χώρο της πληροφορικής ακόμα περισσότερο, με κριτήριο πάντα το αμοιβαίο όφελος όλων των εμπλεκομένων (εταιρία – πελάτες – εργαζόμενοι). Η λεγόμενη «οικονομική κρίση» για μας δεν αποτελεί αναγκαστικά εμπόδιο, αλλά μάλλον μια ευκαιρία για δημιουργικότητα και νέες λύσεις που δημιουργούν συνθήκες «οικονομίας κλίμακος» για μας και για τους πελάτες μας.

Αναπτύσσουμε δικές μας λύσεις λογισμικού για όποια περίπτωση κρίνουμε ότι τα τυποποιημένα προϊόντα της αγοράς δεν καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων - πελατών μας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μερικά παραδείγματα.

Αναπτύσσουμε ειδικές συνεργασίες με λογιστικά γραφεία. Διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία για πολλά από τα μεγάλα προβλήματα των σύγχρονων λογιστικών γραφείων. Διαθέτουμε και μια σειρά από λύσεις ειδικές για τον κλάδο αυτό.

Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης μας είναι υψηλής κατάρτισης, δοκιμασμένο σε «σκληρές» και απαιτητικές συνθήκες. Τα περισσότερα από τα στελέχη μας εργάζονται στην εταιρία μας για πάνω από 10 χρόνια και «τολμάμε» να θεωρούμε την εταιρία μας ένα αξιοπρεπέστατο περιβάλλον εργασίας ή σε άπταιστα ελληνικά ένα “best place to work” .

 

Η Εταιρία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται γενικότερα στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Διαθέτουμε αξιόπιστες λύσεις λογισμικού ,προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την αποδοτικότητα κάθε επένδυσης που κάνει η επιχείρηση στο μηχανογραφικό της σύστημα.

Επιλέγουμε σταθερές και στρατηγικές συνεργασίες με σκοπό την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

al0_us66_20150724123802_1_epsilonnet_logo_v2 prosvasis altec  Info-Quest-Technologies_logo_4542801

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε με την πάνω από 17 χρόνια παρουσία μας στον χώρο , είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Από την μηχανογράφηση της , το δίκτυο της , την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών internet μέχρι την υποστήριξη του εξοπλισμού της και την εκπαίδευση του προσωπικού της.

 

 

Προϊόντα - Υπηρεσίες