Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Αυτοκίνητο: Mercedes-Maybach G650 Landaulet με ασύγκριτη πολυτέλεια

Αυτοκίνητο: Mercedes-Maybach G650 Landaulet με ασύγκριτη πολυτέλεια

Τετάρτη, Φεβρουάριος 15, 2017 - 10:54
148 0 0

 

Η Maybach δημιουργεί την εντυπωσιακή G650 Landaulet. Ένα μοντέλο που εκτός από off road ικανότητες διαθέτει ασύγκριτα στοιχεία πολυτέλειας.

 

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Μετά τις πολυτελείς εκδόσεις των G63 AMG 6×6 and G500 4×4 (2), η Maybach δημιουργεί την G650 Landaulet, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση της Γενεύης και θα κατασκευαστεί σε μόνο 99 μονάδες.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το εκτός δρόμου όχημα φέρει αρκετά στοιχεία πολυτέλειας, ιδίως για τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν έναν ανεξάρτητο θάλαμο με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή μόνο για αυτούς (πάνω από τον οδηγό-συνοδηγό είναι μεταλλική), αλλά και προαιρετικά, επιλογή για τοποθέτηση ειδικού γυαλιού που χωρίζει το πίσω από το εμπρόσθιο τμήμα.

Τα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος είναι από την S-Class και έχουν τη δυνατότητα για μασάζ, ενώ φέρουν και ειδικά υποπόδια. Υπάρχει επίσης μια business κονσόλα ανάμεσα από τα καθίσματα, με θερμαινόμενες-ψυχώμενες ποτηροθήκες και αναρτόμενα τραπεζάκια με επιφάνεια που επενδύεται με δέρμα. Τέλος, για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει ένας 6λιτρος biturbo V12 κινητήρας με 630 ίππους ισχύος και 1.000 Nm ροπής.

Η τιμή του υπολογίζεται λίγο πάνω απο τα 500.000€.

 

 

www.newsauto.gr

Πηγή: 
Verianet.gr