Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Αλεξάνδρεια: Να αποδοθούν ευθύνες στους κακότεχνους εργολάβους

Αλεξάνδρεια: Να αποδοθούν ευθύνες στους κακότεχνους εργολάβους

Κυριακή, Οκτώβριος 30, 2016 - 10:09
68 0 0

Κάθε φορά που η Μετεωρολογική Υπηρεσία μιλάει για επιδείνωση του καιρού οι συμπολίτες μας αλεξανδρινοί, ιδιαίτερα οι καταστηματάρχες, τρέχουν να εφοδιασθούν με σάκους με άμμο για να εμποδίσουν την είσοδο των βρόχινων νερών στα καταστήματά τους ή στις μονοκατοικίες.
Είναι όμως κοινό μυστικό όλων ότι ο πρόβλημα των πλημμυρών στην πόλη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στα φρεάτια των κεντρικών δρόμων, τα οποία είτε σκεπάστηκαν κατά την κατασκευή έργων, είτε βούλωσαν.
Ο,τι και να ισχύει το σίγουρο είναι ότι τελικά την πληρώνουν οι δημότες. Μήπως όμως θα έπρεπε ο δήμος να καταλογίζει ευθύνες στους εργολάβους που κάνουν τα διάφορα έργα στην πόλη και φεύγοντας αφήνουν πίσω τους κακοτεχνίες, οι οποίες προκαλούν μεγάλα προβλήματα;
Σας παρουσιάζουμε μία φωτογραφία όπου τα συνεργία της ΔΕΥΑΑΛ εντόπισαν σωλήνα που δέχεται τα βρόχινα νερά να είναι γεμάτη με τσιμένο από έργο που είχε κάνει εργολάβος.
Ποιος όμως τελικά πληρώνει τις συνέπειες των φραγμένων φρεατίων και σωλήνων και γιατί ο δήμος δεν καταλογίζει ευθύνες στους κακότεχνους εργολάβους και γιατί δεν τους στέλνει στην δικαιοσύνη;

 

www.opolitis.gr

Πηγή: 
Verianet.gr