Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Επιμελητήριο Ημαθίας: Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα τη Ρύθμιση Οφιελών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας

Επιμελητήριο Ημαθίας: Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα τη Ρύθμιση Οφιελών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας

Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2020 - 14:00
60 0 0

Συνεχίζοντας τις δράσεις του, το Επιμελητήριο Ημαθίας, διοργάνωσε την Δευτέρα 30 Νεομβρίου 2020, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας», με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση.

O Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, παρουσίασαν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και απάντησαν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

• Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
• Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας 
• Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
• Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι στη Βέροια λειτουργεί 1 από τα 50 Κέντρα – Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ/ΓΕΥΔ) τα οποία παρέχουν δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλές, οδηγίες και ενεργή υποστήριξη στα θέματα διαχείρισης οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Λόγω της πανδημίας η ενημέρωση πραγματοποιείται αποκλειστικά τηλεφωνικά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Το τηλέφωνο για προγραμματισμό (τηλε) συνάντησης είναι το 213 212 5730.  
 
ΚΕΥΔ ΒΕΡΟΙΑΣ: Λεωφ. Στρατού 72, Βέροια (Π.Ε. Ημαθίας)
 
 Στην ιστοσελίδα μας www.keyd.gov.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Στόχος του Επιμελητηρίου Ημαθίας είναι η μέγιστη δυνατή πληροφόρηση των δυνητικά δικαιούχων ώστε να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα «βήματα» που απαιτούνται για την υπαγωγή στο πρόγραμμα.

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url