Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Χαμός μετά την Ανάσταση στα μπουζούκια της Βέροιας!

Χαμός μετά την Ανάσταση στα μπουζούκια της Βέροιας!

Κυριακή, Απρίλιος 12, 2015 - 19:57
311 1 0

«Κόκκινο» χτύπησε η διασκέδαση χθες το βράδυ, μετά την Ανάσταση, στο μαγαζί που έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της νύχτας. Εκατοντάδες Βεροιώτες κατέκλυσαν το μαγαζί, με το κέφι να κρατάει μέχρι τις 7 το πρωί. Δεν υπήρχε τραπέζι ούτε για δείγμα και τα λουλούδια στις όμορφες τραγουδίστριες «έπεφταν βροχή».

Και σήμερα το βράδυ η διασκέδαση στο «OLA LARGE» θα βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτό, να μας υπόσχονται κέφι, χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η γοητευτική Κρυσταλλία με το τραγούδι της «Παλιοκόριτσο» που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τους Βεροιώτες, ο Βασίλης Σιδέρης με το ανεβαστικό του πρόγραμμα,
ο εντυπωσιακός Λευτέρης Δαμασκός με το εκκεντρικό του στύλ, ο γοητευτικός Χρήστος Έξαρχος, η showwoman Έλενα Τάτση να «οργώνει» στην κυριολεξία το μαγαζί, ο Μίστερ «Πίνω Υποβρύχια» Λευτέρης Μποτάκης, η «σκανδαλιάρα» Ελένη Στεργίου και η «νεράϊδα» Γιώτα Ρεγγίνα, θα βάλουν «φωτιά» στη διασκέδαση με πολλές και εντυπωσιακές εκπλήξεις.
Για μια ακόμα φορά, τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει ο γυναικείος πληθυσμός που κατά πληροφορίες, θα αγγίξει και πάλι το 70% του μαγαζιού. Γιατί οι νύχτες στο «OLA LARGE» είναι και πολύ... «LARGE».

Πηγή: Verianet.gr - http://www.verianet.gr
url