Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα επί της ομάδας του Α.Ο Μαρίνας

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα επί της ομάδας του Α.Ο Μαρίνας

Δευτέρα, Φεβρουάριος 24, 2020 - 09:42
5 0 0

 

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα στην Β´ ερασιτεχνικής κατηγορίας επί της αντίστοιχης ομάδας του Α.Ο Μαρίνας , με σκορ 2 - 1 , στον εντός έδρας αγώνα το απόγευμα της Κυριακής 23/2/2020, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα του Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πίεζε συνεχώς στην περιοχή των φιλοξενουμένων με πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο 32' με απευθείας σουτ του Δάμτσιου από πλάγια θέση, στο δεύτερο δοκάρι, μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Λίβα Ε. , η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη γραμμή και βγήκε έξω. Στη συνέχεια με δυο πολύ καλά σουτ του Χ"Κυριακίδη  και του Λίβα Ε. από το ύψος της περιοχής απέκρουσε σωτήρια ο Αντιφάκος και το ημίχρονο να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες 0 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Αστέρα που δέχθηκε γκολ από αδράνεια της άμυνας, στο 47'  με πλασέ του Παραστατίδη, βάζοντας τα δύσκολα για τους "μικρούς" των γηπεδούχων.
Παρόλο που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 53' κέρδισαν πέναλντι, με τη μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυντικού , από κεφαλιά του Λίβα Ε. στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντόβας που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1 σχετικά γρήγορα.
Η ισοφάριση έδωσε άλλο αέρα στους "μικρούς" του Αστέρα , πίεσαν περισσότερο την άμυνα της Μαρίνας και στο 58' ο Λίβας Ε. κινήθηκε προς την περιοχή των φιλοξενουμένων και με κάθετη πάσα βρήκε τον Μοτσιόπουλο, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά κάνοντας την ανατροπή στο σκορ με  2 - 1.
Μετά την ανατροπή η ομάδα του Αστέρα έλεγχε την ανάμετρηση δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Μαρίνας και με τη λήξη να βρίσκει νικητές του αγώνα τους γηπεδούχους με σκορ 2 - 1 αφήνοντας τους ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ κατέλαβαν την τέταρτη θέση στο 2ο όμιλο της Β´ κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας .
Πολύ καλή η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα , με πολλές καλές  ευκαιρίες για στην επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. 
Μεγαλύτερο όμως κέρδος στην εμφάνιση της ομάδας η συμμετοχή 4 παικτών γεννηθέντων το 2003 , 3 παικτών γεννηθέντων το 2004 , 2 παικτών γεννηθέντων το 2005 αλλά ακόμη 3 παικτών γεννηθέντων το 2005, που ήταν στον πάγκο του Αστέρα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάκης Καμπάς): Παπαδόπουλος, Καμπάς, Δήμου, Τσιάτσης (55′ Πλιάχας), Κατσαβός, Δάμτσιος, Εμμανουηλίδης, Λίβας Ε. (75' Γκόντριας),  Χατζηκυριακίδης (86' Τσακαλίδης), Ντόβας (80' Κωστόπουλος), Μοτσιόπουλος.

Α.Ο ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Μποζίνης): Αντιφάκος, Κυριακίδης, Ιωαννίδης, Μποζίνης, Καραγκούνης, Μπόφτσης, Πουτακίδης, Στυλιανού, Δήμου, Παραστατίδης (76' Τοπασίδης), Παπαδής.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τον κ.  Γιάντση και τον κ. Γκόγκο.

Πηγή: 
Verianet.gr