Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Ο Δήμαρχος Νάουσας ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο της Βέροιας τις δηλώσεις όλων των ακινήτων του Δήμου για το κτηματολόγιο!

Ο Δήμαρχος Νάουσας ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο της Βέροιας τις δηλώσεις όλων των ακινήτων του Δήμου για το κτηματολόγιο!

Κυριακή, Οκτώβριος 16, 2016 - 10:03
60 0 0

Η είδηση ότι ο Δήμος Νάουσας ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο της Βέροιας, τις δηλώσεις των ακινήτων όλου του διευρυμένου  Δήμου μας δηλαδή όλων των δημοτών  στο κτηματολόγιο και μάλιστα προς 20.000 ευρώ, επεσε ως 'κεραυνός'!

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μηχανικού και δημ. συμβούλου της παράταξής του κ. Βασ. Τζουβάρα, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου κ.Κουτσογιάννη, γράφοντας τα εξής στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Δυστυχώς  ο κ. Ματραντζης με τους συνεργάτες του, με βάση την απόφαση του Δημάρχου, μόνο αυτοί κρίθηκαν ως άξιοι κ ικανοί να κάνουν έρευνα στο υποθηκοφυλακείο κ να δηλώσουν ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ, την περιουσία μας, δλδ τη δική μας, των συνδημοτών μας. Όλοι εμείς οι επαγγελματίες που ασχοληθήκαμε υπεύθυνα κ μας εμπιστεύθηκατε να σας δηλώσουμε την περιουσία σας, μάλλον με βάσει της αποφάσεως αυτής δεν κριθήκαμε ικανοί κ επιστημονικά καταρτισμένοι. Μάλλον ο κ. Ματραντζης με τους συνεργάτες του θα έπρεπε να έχουν την πιστοποίηση. Άραγε ο Δήμος Βέροιας έπραξε ανάλογα; 
Ο Δήμαρχος οφείλει να απαντήσει Θεσμικά με ποια κριτήρια επιλέχθηκε το συγκεκριμένο γραφείο κ γιατί απέκλεισε την διαγωνιστική διαδικασία προς όφελος του Δημου. 
Δεν ανέχομαι κ δεν δέχομαι, αυτό που προεκλογικά κατηγορούσα πώς έκανε κατά κόρον η προηγούμενη Διοίκηση να βρίσκομαι τώρα ως απολογούμενος. 
Ο κόσμος της Νάουσας με ψήφισε γνωρίζοντας το ποιος είμαι και μάλιστα μ εμπιστεύθηκε για να πολεμήσω τέτοιες τακτικές.
Εκ των προτέρων, σας ζητώ συγνώμη κ ας μην ευθύνομαι εγώ γιαυτό"

 

foninaousis.gr

Πηγή: 
Verianet.gr