Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Σε παιχνιδι έντος εδρας ηττήθηκε η Βέροια έναντι του Εργοτέλη

Σε παιχνιδι έντος εδρας ηττήθηκε η Βέροια έναντι του Εργοτέλη

Κυριακή, Μάρτιος 8, 2015 - 15:29
219 0 0

Καλύτερη από τον αντίπαλό της ωστόσο φλύαρη η Βέροια ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τον Εργοτέλη στο άδειο δημοτικό στάδιο. Από την αρχή του αγώνα, η Βέροια θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό της, χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Σαράνοφ. Οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν κλείσει τους χώρους και αμύνονταν μαζικά, μην αφήνοντας περιθώρια αισιοδοξίας στους γηπεδούχους. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Γκορκς. Ο Γκέντσογλου έκανε το σουτ, ο Τζινάρ πραγματοποίησε μία εξαιρετική απόκρουση, αλλά ο Λετονός αμυντικός πήρε το "ριμπάουντ" και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού γκολκίπερ για το 0-1.

 

Οι παίκτες του Γκρανέρο πίεσαν άμεσα για την ισοφάριση, έχοντας τρεις καλές στιγμές, όμως ο Σαράνοφ, όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του. Στο 26' ο Βεργώνης, ύστερα από φάση διαρκείας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο μέσος των γηπεδούχων την είχε βρει με το χέρι. Η "Βασίλισσα του Βορρά" συνέχισε να έχει την υπεροχή και τον έλεγχο των κινήσεων, αλλά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Αυτό βοήθησε τους παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να φανούν απειλητικοί. Στο 74' ο Ολαϊτάν είχε τη σημαντικότερη στιγμή του δεύτερου μέρους, καθώς το σουτ που επιχείρησε "τράνταξε" το δεξί δοκάρι του Τζινάρ.

 

Η Βέροια άσκησε ασφυκτική πίεση στα τελευταία λεπτά, αλλά έπεσε πάνω σε έναν "Κέρβερο" Σαράνοφ, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της Βέροιας στα τελευταία 20 λεπτά ήταν ο... Ραούλ Μπράβο. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Εργοτέλη να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη, που του δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Πηγή: Verianet.gr - http://www.verianet.gr