Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στις 12 Οκτωβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στις 12 Οκτωβρίου

Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2016 - 18:48
516 0 0

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 

Θέμα 1

Έγκριση ή μη, εκμίσθωσης του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια και έγκριση των όρων διακήρυξης.

Εισηγητής: Βαλσαμίδης Σταύρος.

Αιτιολόγηση κατεπείγοντος : Ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου κρίνεται απαραίτητη η εκμίσθωση ώστε έγκαιρα να ξεκινήσει η λειτουργία του Χ.Κ.

 

Θέμα 2

Συμμετοχή ή μη, στο «1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό Τουρισμό», του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, κ.Μάντσιου Δημητρίου, ύστερα από πρόσκληση της ΗΛΙΟΤΟΠΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού.

Αιτιολόγηση κατεπείγοντος: Η από 3/10/16 πρόσκληση της ΗΛΙΟΤΟΠΟΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑ παρελήφθη 4/40/16 από το Δήμο Η.Π. Νάουσας ( αρ. πρωτ. εισερχομένου εγγράφου 24971/4-10-2016 ) και οι κρατήσεις για τα αεροπορικά εισιτήρια πρέπει να γίνουν άμεσα γιατί ήδη ενημερωθήκαμε ότι δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμη διαθέσιμες θέσεις.

 

Θέμα 3

Πρόσληψη ή μη, ΥΕ Εργατών περισυλλογής αδέσποτων ζώων, για κατεπείγουσες ανάγκες.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

Αιτιολόγηση κατεπείγοντος: Υπεγράφη το σύμφωνο συνεργασίας με το Δήμο Βέροιας και μόλις παραλάβαμε τα υλικά που απαιτούνται για τη διαχείριση της περισυλλογής. Επειδή υπάρχουν κρούσματα επιθέσεων σε μικρά παιδιά, άμεσα απαιτείται η ανωτέρω πρόσληψη, ώστε να καταστεί ασφαλής η περισυλλογή των αδέσποτων.

 

Πηγή: 
Verianet.gr