Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Θεατρική ομάδα 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας: Οντισιόν και νέο έργο Έκπληξη!

Θεατρική ομάδα 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας: Οντισιόν και νέο έργο Έκπληξη!

Δευτέρα, Οκτώβριος 31, 2016 - 09:17
54 0 0

Σε ένα φυτώριο εκκολαπτόμενων ηθοποιών που διδάσκονται το καλύτερο μάθημα της ζωής τους δηλαδή αυτό της ομαδικής δουλειάς, της συνεργασίας, του ομαδικού πνεύματος και της σημασίας του ¨ΕΜΕΙΣ¨ εξελίχθηκε η οντισιόν της

Θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.

Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού 63 παιδιά παραβρέθηκαν στη μάζωξη για την προετοιμασία του νέου έργου που προετοιμάζει η Νέα Θεατρική Ομάδα 2016 - 2017 και θα παρουσιαστεί εντός του Απριλίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του alexandriamou.gr το νέο έργο που πρόκειται να παρουσιαστεί είναι ¨Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας¨ του Δ. Κορομηλά, ένα έργο ποιητικό και παραδοσιακό, μια απόλυτη ιστορία αγάπης, με φόντο την ελληνική ύπαιθρο και ήρωες βοσκοπούλες και πιστικούς, τσέλιγκες και χωριατοπούλες, πλούσιους και φτωχούς, νέους και γέρους, που μπλέκονται όλοι μαζί σε ένα κουβάρι έρωτα, πάθους, παρεξηγήσεων, μυστικών και ανατροπών.

Το έργο του Δημητρίου Κορομηλά, γραμμένο σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, με αποκορύφωμα το θρυλικό τραγούδι «Μια βοσκοπούλα αγάπησα, μια ζηλεμένη κόρη», μιλά για τη χαμένη μας αθωότητα, συγκινεί με την αυθεντικότητά του και παραμένει διαχρονικό.

Εν αναμονή λοιπόν της παράστασης που θα κρύβει σίγουρα εκπλήξεις όπως μας έχει ήδη συνηθίσει η Βραβευμένη Θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου.

 
 
Πηγή: 
Verianet.gr
url