Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Θέατρο Αυλαία: Ο Μιχάλης Χατζηαναστασίου αναλαμβάνει καθήκοντα της Μουσικής Καλλιτεχνικής του Δ/νσης

Θέατρο Αυλαία: Ο Μιχάλης Χατζηαναστασίου αναλαμβάνει καθήκοντα της Μουσικής Καλλιτεχνικής του Δ/νσης

Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2016 - 10:46
58 0 0

Το Θέατρο Αυλαία, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων της Μουσικής Καλλιτεχνικής του Δ/νσης από τον διακεκριμένο αρχιμουσικό, μουσουργό και Μαέστρο, Καθηγητή Μιχάλη Χατζηαναστασίου, σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου που διοργανώνει την Τριτη 11/10/2016 και ωρα 13.00 στο φουαγιέ του Θεατρου, όπου και θα ανακοινωθούν οι φετινές Καλλιτεχνικές δράσεις του πολυχώρου από τον νέο Μουσικό Καλλιτεχνικό του Δ/ντη.
Η δημιουργία, νέων μουσικών φεστιβάλ, σεμινάρια επιμόρφωσης και Masterclass, νέων μουσικοθεατρικών πυρήνων και πρωινών εκπαιδευτικών ζωνών είναι μερικές από τις πολλές δράσεις και ιδέες τις οποίες κομίζει και θα επιχειρήσει ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου - Πολυχώρου Αυλαία. Σύμφωνα λοιπόν με την προσωπική του ιδεολογία η οποία εν πολλοίς εκφράζεται μέσα από την θεση του ... δεν υπάρχει αντίδραση πριν την δράση, η νέα χρονιά συναντά το Αυλαία σε οργασμική κατάσταση δημιουργίας και με προοπτική που φλερτάρει με το επιχειρειν και την παραγωγικότητα.

 

Πηγή: 
Verianet.gr