Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Βέροια: Εγκαινιάστηκε το σχολικό συγκρότημα στα 'Γιοτζαλίκια' (βίντεο)

Βέροια: Εγκαινιάστηκε το σχολικό συγκρότημα στα 'Γιοτζαλίκια' (βίντεο)

Σάββατο, Οκτώβριος 15, 2016 - 14:45
42 0 0

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος στα "Γιοτζαλίκια" όπου στεγάζονται 1ο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ Βέροιας

Ο αγιασμός τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελέήμωνος.

Παρόντες στην εκδήλωση του αγιασμού ήταν ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαιτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιατζίδης, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο διοικητής της ΠΥ Βέροιας, εκπρόσωπος της Α.Δ. Ημαθίας, η Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Μαυρίδου, εκπρόωποι συλλόγων και φορέων και μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βέροιας χαρακτήρισε το σχολικό συγκρότημα ως "στολίδι" και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή του.

Ο Δήμαρχος Βέροιας έκανε αναφορά σε όλους και μεταξύ αυτών και στον εργολάβο κ. Παζιάνα, λέγοντας ότι "σ' αυτό το έργο είχαμε την τύχη να έχουμε έναν καλό εργολάβο"!!!

Πάντως δεν το προχώρησε περισσότερο σε ό,τι αφορά τα έργα και τους...εργολάβους...

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος αφού συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση, είπε ότι η Παιδεία πρέπει να εξαιρείται από τα μνημονιακά μέτρα και ότι μέσα από την Παιδεία θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση.

Ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, ενώ τον κύκλο των χαιρετισμών έκλεισε η Προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου

Βίντεο των εγκαινίων σε λίγο

 

Πηγή: 
Verianet.gr