Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Βέροια- Γιώργος Καρατζαφέρης

Βέροια- Γιώργος Καρατζαφέρης

Κυριακή, Ιανουάριος 15, 2017 - 19:29
36 0 0

https://www.youtube.com/embed/gLmSNYwCKbc

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Ημαθίας το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017 έκοψε την βασιλόπιτα στο κέντρο ΡΕΜΒΗ στη Βέροια.

Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης αφού έκοψε την πίτα απηύθυνε χαιρετισμό όπου μίλησε για όλους και όλα.
Ξεκινώντας την ομιλία του, ξεκαθάρισε πως μόλις ο ΛΑΟΣ έρθει στην εξουσία, δεν θα υπάρχουν μνημόνια. «Ουδέποτε τα βάζω με ισουψείς δυνάμεις. Πάντα τα βάζω με τους ισχυρούς» ανέφερε.

Αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο σε υψηλό επίπεδο, όπου εξασφάλισε την άμυνα της χώρας απέναντι στις επιταγές και τις εντολές του Σουλτάνου.

Έκανε λόγο για τους πατριώτες του ΛΑΟΣ που σήκωσαν το ανάστημά τους στο  φαινόμενο της Παγκοσμιοποίησης όταν το 2004 όπου πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο στη συνεργασία του με τον Φάρατζ έστησαν πλατφόρμα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

Διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους πως θέλουν δεν θέλουν οι δήθεν αντιμνημονιακοί, η κυβέρνηση μια μέρα θα έρθει στα χέρια του ΛΑ.Ο.Σ. «Είμαι αποφασισμένος. Το δύσκολο αγώγι της Ελλάδος θα το διεκπεραιώσω. Θα φτάσουμε μέχρι τον απεγκλωβισμό». Είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, εφαρμόζει μια πολιτική που δεν την πιστεύει, αλλά την εφαρμόζει με ιδιοτέλεια για να παραμείνει πρωθυπουργός.

 «Η απόσταση μεταξύ των νεοφιλελεύθερων και των κομμουνιστών είναι η ίδια. Και οι μεν και οι δε, το ίδιο κακό βλάπτουν στην Ελλάδα.»
«Ο πατριωτικός λόγος έχει απήχηση. Να θυμάστε πως η μέρα των εκλογών θα είναι η μέρα του θερισμού. Δεν μπορούν να φυσοδωμούν εις βάρος της χώρας.»

Στον λόγο του για τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, διασαφήνισε πως δεν είναι προφητεία αλλά πρόκειται για την σελίδα 427 του β’ μνημονίου το οποίο ψήφισαν και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και υιοθετεί σήμερα ο Τσίπρας και η οποία δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων θα ακολουθήσουν  εκείνους των νοτιοανατολικών χωρών. Μισοί και συντάξεις της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

Σημείωσε πως σε συζήτηση που είχε με τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Κάρολο Παπούλια, του ζήτησε να μπει στην Κυβέρνηση για να σωθεί η Ελλάδα και πως το να χάσει το κώμα ήταν η θυσία που έκανε.

«Το βράδυ που αποφάσιζαν ποιος θα γίνει πρωθυπουργός μπορούσα να πάρω όποιο αξίωμα ήθελα. Δεν έγινα αντιπρόεδρος ούτε υπουργός και δεν έχω ανάγκη να μου δώσουνε γαλόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της ομιλίας του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εφαρμογή του μνημονίου με τον όρο να μην ασκηθεί πολιτική και κριτική έναντι αυτού, όρος που αναφερόταν μέσα σε επιστολή προς την κ. Λαγκάρντ – την "μεγάλη απατεώνισσα της Γαλλίας", όπως την αποκάλεσε -. Σημείωσε πως η επιστολή έφερε τις υπογραφές των Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου (προδότες – όπως τους χαρακτήρισε).

«Αντίπαλός μας είναι η πολιτική παρακμή που υπάρχει στον τόπο. Επικρατεί οικονομική παρακμή όταν η χώρα δεν έχει να δώσει ένα φάρμακο στον άρρωστο.»
«Δεν μπορούν να αποφασίσουν για το Κυπριακό Αναστασιάδης και Γιούνκερ, οι πλέον αλκοολικοί.»

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως όσο θα υπάρχει το ευρώ, η κατάσταση θα συνεχίσει να διαιωνίζεται και η Ελλάδα θα βρίσκεται σε κώμα. «Πρέπει να πάρουμε το τιμόνι από τον οποιοδήποτε μέθυσο των Βρυξελλών.» είπε.

Ο κ. Καρατζαφέρης πρότεινε σησάφεια, κάτι που θα γίνει σε παγκόσμια κλίμακα. Αν δεν απαλλαγούν οι Έλληνες από τον βρόγχο των δανείων, δεν θα έχουν όρεξη ούτε να δουλέψουν ούτε να δημιουργήσουν. Η ανεργία μπορεί να νικηθεί.

Τέλος, όπως κάθε στρατηγός χρειάζεται ένα εκλεκτό στράτευμα, έτσι και ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε τη συμπαράσταση όλων.

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url