Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Βέροια – Μανώλης Χριστοδουλάκης: “Η κοινή πολιτική είναι δική μας στρατηγική προτεραιότητα” (βίντεο)

Βέροια – Μανώλης Χριστοδουλάκης: “Η κοινή πολιτική είναι δική μας στρατηγική προτεραιότητα” (βίντεο)

Σάββατο, Ιανουάριος 25, 2020 - 14:03
29 0 0

 

Στη Βέροια παραβρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (25 Ιανουαρίου) ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Πριν την έναρξη της πολιτικής ομιλίας του κ. Χριστοδουλάκη, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία Κώστας Ασλάνογλου.
Ο κ. Ασλάνογλου, στον χαιρετισμό του, καλωσόρισε τον κ. Χριστοδουλάκη στην πρώτη εκδήλωση για τη νέα χρονιά, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ να δημιουργήσει μια καταγραφή πραγματικών δεδομένων με τους ανθρώπους που έχουν αναφορά στο συγκεκριμένο χώρο. Όπως είπε, ξεκινάνε προσπάθειες εγγραφών με κάρτες μέλων ώστε να υπάρχει πλήρης καταγραφή με ένα καθαρό μητρώο.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. Ο κ. Χριστοδουλάκης, άσκησε κριτική στην εσωτερική πολιτική της ΝΔ, έκανε εκτενή λόγο για τα εθνικά ζητήματα, μίλησε για το “Σχέδιο Ελλάδα”, τονίζοντας στη συνέχεια πως το ΚΙΝΑΛ υπερασπίζεται τον κόσμο της εργασίας, ασκώντας κριτική παράλληλα στην πολιτική της χώρας όσον αφορά το εργασικό κομμάτι. Όπως τόνισε “ο ρόλος των τομέων της πολιτικής δεν είναι να φτιάξουμε απλά κείμενα..”

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής, έκανε λόγο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την οικονομία, την ανάπτυξη της χώρας, τις προοδευτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως το ΚΙΝΑΛ στοχοποιήθηκε μεν αλλά κατάφερε να μείνει όρθιο. 

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, σημείωσε πως “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε παραπάνω από όσο περιμέναμε.”

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Χριστοδουλάκη, έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, όπου το τυχερό φλουρί, έπεσε στο κόμμα. 

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Βίντεο σε λίγο

 

 

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr