Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Βέροια: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας για το Θέατρο στον Χώρο Τεχνών (φωτό & βίντεο)

Βέροια: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας για το Θέατρο στον Χώρο Τεχνών (φωτό & βίντεο)

Τρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 00:05
105 0 0

 

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας, εγκαινίασαν το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου στο φουαγιέ του β’ ορόφου του Χώρου Τεχνών Βέροιας, μια έκθεση από/για το Θέατρο.

Η έκθεση, που είναι μια απόπειρα να χαρτογραφηθεί η ζωή σαν θέατρο και το θέατρο σαν αφορμή για να διερευνηθούν τα όρια του πως φωτογραφίζει κανείς μια παράσταση και του πως εμπνέεται από ένα κείμενο, είναι ενταγμένη στην Εβδομάδα Θεάτρου (27 έως 31/3), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Βασίλη Καρκατσέλη, ο οποίος παρουσίασε τα έργα των δημιουργών και παράλληλα σχολίαζε και την πιθανή σημασία τους.

 

Βίντεο από την έκθεση σε λίγο.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:  Σάκης Αναστασόπουλος, Γιάννης Γιαννέκας, Δημήτρης Γκιορτζής, Βασίλης Καρκατσέλης, Μαρία Λαμπριανίδου, Γιώργος Μαντάς, Σταύρος Ξηρός, Μένη Σεϊρίδου, Άγγελος Σοφιανίδης και η Έλσα Τζιάνα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 14:00 (είσοδος δωρεάν) και τα απογεύματα, μόνο τις ημέρες των παραστάσεων που αναγράφονται στις σχετικές προσκλήσεις ή εισιτήρια εισόδου.

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr
url