Αρχική / Νέα Της Βέροιας / Βέροια- Ξεκαλάκης: 'Ούτε μια στο εκατομμύριο το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! - Καιροσκόπος, τυχοδιώκτης ο Τσίπρας'!!!! (βίντεο)

Βέροια- Ξεκαλάκης: 'Ούτε μια στο εκατομμύριο το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! - Καιροσκόπος, τυχοδιώκτης ο Τσίπρας'!!!! (βίντεο)

Πέμπτη, Νοέμβριος 3, 2016 - 08:08
54 0 0

Την Ημαθία επισκέφτηκε την Τετάρτη ο Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, όπου πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων.

Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, την Συνεταιριστική Μονάδα Βαένι, το Επιμελητήριο, τους Νέους Αγρότες, τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας και τον Δήμαρχο Βέροιας και η πολιτική του περιοδεία ολοκληρώθηκε με ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του πολυχώρου "Εληά".

Νωρίτερα ο Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ έδωσε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποτλέσει το ΠΑΣΟΚ "ανάχωμα στη δεξιά παλινόρθωση"

"Θέλουμε να διαμορφώσουμε μια προοδευτική πρόταση", υπογράμμισε, τονίζοντας με έμφαση ότι "η πολιτική δε διαμορφώνεται στους διαδρόμους, αλλά στους δρόμους".

Απαντώντας σε ερωτήσεις που έγιναν είπε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα "ούτε μία στο εκατομμύριο να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη με αυτό το συνονθύλευμα ΠΑΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ ή και μόνο το ΣΥΡΙΖΑ"

Για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν επίσης ιδιαίτερα καυστικός καθώς τους χαρακτήρισε ως "συνονθύλευμα ιδεοληπτών και τυχοδιωκτών  που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για την καρέκλα", ενώ εξίσου οξύς ήταν για τον κ. Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε "τυχοδιώκτη και λάτρη της καρέκλας"...

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τα ισοπεδωτικά συνθήματα δημιούργησε ένα "θολό πολιτικό φάσμα" μεταξύ των δημοκρατικών δυνάμεων και των ακροδεξιών. Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις του πρόσφατου παρελθόντος είπε ότι ο Καραμανλής δραπέτευσε από την εξουσία "το ΠΑΣΟΚ πριν την ώρα του"...

Σε ότι αφορά τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, απάντησε με νόημα ότι "το δις εξαμαρτείν"...
Αναφορά έγινε και στο ζήτημα της αναοριοθέτησης όπου ο κ. Ασλάνογλου, ο οποίος προλόγισε τον κ. Ξεκαλάκη, είπε ότι η ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Χαρά κεφαλίδου αποτελεί και την θέση του κόμματος.

Ακολούθησε ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον πολυχώρο της Εληάς, όπου πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν και στελέχη του κόμματος με μακρά θητεία στο χώρο

Βέροια Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης - συνέντευξη τύπου

https://www.youtube.com/embed/5r01Ii3DwT8

Βέροια Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης - ανοιχτή εκδήλωση 01 αρχική ομιλια

https://www.youtube.com/embed/QhVjFqzMkuw

Βέροια Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης - ανοιχτή εκδήλωση 02 Ελευθεράκης

https://www.youtube.com/embed/fWrioj8yOzc

Βέροια Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης - ανοιχτή εκδήλωση 03 Βλαζάκης

https://www.youtube.com/embed/Ly-24swjU4A

Σε λίγο βίντεο  όλη η πολιτική εκδήλωση

 

 

Πηγή: 
Verianet.gr