Αρχική / Epiheiriseis Veria / Ένδυση - Υπόδυση / MODA SHOW - Γιάννης Σισμανίδης / Άρθρα / Ένα ακόμη υπέροχο MODA SHOW στο Velvet Bar στη Βέροια!

Ένα ακόμη υπέροχο MODA SHOW στο Velvet Bar στη Βέροια!

2207 0 0
26-01-2017

 

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στο Velvet Bar στη Βέροια έλαβε χώρα το MODA SHOW του κυρίου Γιάννη Σισμανίδη! Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια και χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές.

Τα μοντέλα ήταν υπέροχα και η εκρηκτική χορεύτρια Μαρία-Νικόλ ξεσήκωσε τα πλήθη με την εμφάνιση και τις χορευτικές της κινήσεις! Αμέσως μετά την επίδειξη ο Κύριος Γιάννης Σισμανίδης δήλωσε στο Facebook:

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για το χειροκρότημα σας κάθε φορά νιώθω ξεχωριστά οπου και αν κάνω σε οποίο μαγαζί σε οποία πόλη χειραψίες αληθινές λόγια γεμάτα αγάπη όπως πάντα Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη προσωπικά για μ ένα αλλά η επιτυχία κρύβεται κάπου άλλου σε ανθρώπους που μας τίμησαν σήμερα στο Velvet στους συνεργάτες μου Manos Lianidis Klimis Depi στην Wedding Carpet σ αυτά τα παιδιά που είναι πάντα εκεί για μ ένα,, Eleni Mixailidou Δώρα Δημητριάδου τα μοντέλα μου στην παρουσιάστρια μου Μαρία Λυδία Κατσαρού στον συνέταιρό μου Σωτήρη Κρομυδα που έδωσε τον δικό του αγώνα να βγει αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη μέρα και σε συγγενικα μου πρόσωπα που είναι πάντα εκεί και με στηρίζουν, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν όλους τους συμμετέχοντες χορηγούς και όλο τον κόσμο.Παντα το ρίσκο είναι μεγάλο καθημερινες μερες εδώ και δεκατέσσερα χρόνια που διοργανώνω αλλά ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε πολλές χαρές και πολλές επιτυχίες και λύπες από ανθρωπους,σ αυτό που κάνω και στην ζωή μου. Ειδικά τέτοιους δύσκολους καιρούς το διπλάσιο μαγαζί να είχαμε θα ήταν γεμάτο. Ένα πράγμα έχω μάθει η επιτυχία έχει πολλούς πατέρες η αποτυχία είναι ορφανή. Η επιτυχία πάντα θα είναι ο δικαστής η αποτυχία ο κατηγορούμενος . Συνεχίζουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά στο velvet να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και με τόσα εμπόδια σας ευχαριστουμε η αγάπη σας απάντηση μας.Με τιμή Γιάννης Σισμανίδης Σωτήρης Κρομύδας ο θεός να σας έχει γερούς

Μια μικρή γεύση από την υπέροχη βραδιά

Προσθέστε νέο σχόλιο

url