Αρχική / Epiheiriseis Veria / Gamos Vaftisi / ATELIER BY MELISSA

ATELIER BY MELISSA

Κατηγορία Επιχείρησης: 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιστορία ξεκίνησε το 1960 με την ίδρυση του καταστήματος Μέλισσα. Η φιλοσοφία του καταστήματος ήταν και είναι να προσφέρει στους πελάτες του και καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Έτσι γάμος και η βάπτιση έγιναν συνώνυμα με το όνομα μας και καθιερωθήκαμε στη πόλη της Βέροιας και στην ευρύτερη περιοχή. Από το 2011 λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.e-melissa.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε οικονομικές μπομπονιέρες και λύσεις για το γάμο και τη βάπτισή σας. Το 2013 μετακομίσαμε σε διπλάσιο σε μέγεθος κατάστημα και το Atelier by melissa πλέον, υποδέχεται στη γκάμα του και τα παιδικά ρούχα. Σε 250 τ.μ. στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Βέροιας δημιουργήσαμε ένα χώρο για τον γάμο, την βάπτισή σας και το παιδί.
Αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας το βρούμε και να το πάρετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
 
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκτός από νυφικά, μοναδικά σχέδια από μπομπονιέρες και είδη γάμου, λαμπάδες, πρωτότυπα σχέδια από προσκλητήρια και αξεσουάρ νύφης και ότι άλλο χρειαστείτε για την πετυχημένη διοργάνωση του γάμου σας και όχι μόνο! Αναλαμβάνουμε επίσης το στολισμό της εκκλησίας, του κέντρου και του σπιτιού σας. Οικονομικά πακέτα βάπτισης από 270€. Βαπτιστικά ρούχα, λαδόπανα, παπουτσάκια, λαμπάδες βάπτισης, συσκευασίες ρούχων αλλά και μπομπονιέρες βάπτισης στις πιο προσιτές τιμές. Βρεφικά ρούχα αλλά και παιδικά ρούχα έως 12 ετών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κλείστε ραντεβού για την πρόβα του νυφικού σας στο 2331063505.
 
 
 
 

 

url